Info voor gasten

Bargerhof Texel

Aankomst & Vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken bij de receptie. Uw accommodatie staat vanaf dat moment tot uw beschikking. Op de dag van vertrek dient u uw accommodatie uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Als u op een andere dag wilt aankomen / vertrekken, dan kunnen we samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt bellen met 0222-365977.

Verblijf:
Aankomst:
Vertrek:
Weekend
Vrijdag vanaf 15.00 uur
Maandag tot 10.00 uur
Midweek
Maandag vanaf 15.00 uur
Vrijdag tot 10.00 uur
Week

Vrijdag vanaf 15.00 uur
Vrijdag tot 10.00 uur
Maandag vanaf 15.00 uur
Maandag tot 10.00 uur
Ma t/m wo
Maandag vanaf 15.00 uur
Woensdag tot 10.00 uur
Wo t/m ma
Woensdag vanaf 15.00 uur
Vrijdag tot 10.00 uur

TIP!
Voor een snelle en correcte afhandeling bij het inchecken, verzoeken wij u thuis de gegevens in uw “klantportaal / mijn omgeving” van te voren in te voeren. U ontvangt bij de bevestiging van uw reservering een link om in te kunnen loggen in uw “mijn omgeving”.

Goed om te weten

  • Parkeren: u kunt 1 auto bij het huisje parkeren. Als u met een tweede auto komt, kunt u deze op het terrein rechts van de boerderij parkeren. Volg hiervoor de “pijlen”.
  • Huisdieren In vakantiehuis Riet is 1 hond toegestaan. Uw hond is te alle tijden aangelijnd op het terrein en net als overal, bent u als eigenaar verantwoordelijk voor het opruimen van de uitwerpselen.
  • Roken in de accommodaties is niet toegestaan.
  • Wifi is gratis.
  • De receptie bij Nieuw Leven Texel is dagelijks bereikbaar.
  • Andere aankomstdagen zijn in overleg mogelijk.
  • Wat schoonmaak betreft verzoeken wij u het verblijf bij vertrek veegschoon op te leveren. U ontvangt van ons een uitchecklijst.
  • Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We willen een voorbeeld zijn en nodigen u tijdens uw verblijf uit om mee te doen in het scheiden van afval en zuinig om te gaan met de natuur.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Bargerhof